首页 > Word模板 > 七年级 > 

(新课标)最新冀教版七年级英语下册期末综合检测试卷有答案-精品试题.doc

(新课标)最新冀教版七年级英语下册期末综合检测试卷有答案-精品试题.doc

(新课标)最新冀教版七年级英语下册期末综合检测试卷有答案-精品试题.doc

(新课标)最新冀教版七年级英语下册期末综合检测试卷有答案-精品试题.doc

(新课标)最新冀教版七年级英语下册期末综合检测试卷有答案-精品试题.doc

(新课标)最新冀教版七年级英语下册期末综合检测试卷有答案-精品试题.doc

(新课标)最新冀教版七年级英语下册期末综合检测试卷有答案-精品试题.doc

试读结束,还剩7页未读,开通VIP下载查阅。
七年级下学期期末综合检测 (时间:100分钟 满分:120分) Ⅰ.听句子,选择正确的答案。每个句子读两遍(每小题1分,共5分) 1.A.Yes,please. B.Westernfood.   C.Hereyouare. 2.A.Watchamovie. B.Thesametoyou. C.Inthehospital. 3.A.Thankyou. B.Nearthepark. C.Listentomusic. 4.A.SheisJenny. B.Bytrain. C.It’ssunny. 5.A.Byreadingbooks. B.Inthezoo.  C.Theboy. Ⅱ.听对话和问题,选择正确的答案。每组对话及问题读两遍 (每小题1分,共5分) 6.A.Shecandraw. B.Shecansing. C.Shecandance. 7.A.Theboy.  B.Thegirl.  C.Thecat. 8.A.Hewenttoabirthdayparty. B.Heplayedchess. C.Hereadbooks. 9.A.Shemissedthebus.  B.ShewatchedTV. C.Shewenttobedlate. 10.A.Foraweek. B.Fortwoweeks. C.Forthreeweeks. Ⅲ.听对话,选择正确的答案。每段对话读两遍(每小题1分,共5分) 听第一段对话,完成第11小题。 11.HowdoesBobgotoschool? A.Onfoot. B.Bybike. C.Bycar. 听第二段对话,完成第12至13小题。 12.What’sthetemperatureoutside? A.3degrees. B.10degrees. C.22degrees. 13.What’sthegirl’sfavouriteseason? A.Summer. B.Fall. C.Winter. 听第三段对话,完成第14至15小题。 14.WhatisPeterdoing? A.HeiswatchingTV. B.Heisreadingabook. C.Heiswalkingthedog. 15.WhereisJim? A.Inthelibrary. B.Ontheplayground. C.Intheclassroom. Ⅳ.听短文,选择正确的答案。短文读两遍(每小题1分,共5分) 16.Whatkindofpartyisit? A.Familyparty. B.Birthdayparty. C.Beachparty. 17.Whenwastheparty? A.Itwaslastweekend. B.Itwaslastmonth. C.Itwaslastyear. 18.HowdidJackgetthere? A.Tookabus. B.Walkedthere. C.Tookacar. 19.Whendidthebeachmusicpartystart? A.At7:00a.m. B.At9:00p.m. C.At7:00p.m. 20.WherewasJack’snewfriendfrom? A.Australia. B.London.  C.Beijing. Ⅴ.单项填空(每小题1分,共15分) 21.IhopeIcangoto    universityafterIstopplaying    baseball.  A.a,/ B.an,a C.a,the D.an,/ 22.Itishelpfulto    agoodhabitofreading.  A.take B.show C.develop D.watch 23.Themusic    thismorning.Ididn’tfeelhappy.  A.wakesmeup B.wokemeup C.wakesupme D.wokeupme 24.Julieisputtingonweight,soshedecides    someexerciseeveryday.  A.get B.getting C.toget D.got 25.I    toomuchtimewatchingTV.Sothereissomethingwrongwithmyeyes.  A.take B.cost C.lose D.spend 26.—    doyougoforapicnic?  — Onceamonth. A.Howlong B.Howmanytimes  C.Howoften D.Howmuch 27.—TheEnglishmagazineisalittlehardforme. —Oh,justtryit.Youcan    thenewwordsinadictionary.  A.lookup B.lookat C.lookout D.lookfor 28.Timwonfirstplaceinrunning.Hismotherwassoproud    him.  A.with B.of C.on D.for 29.There    somewaterandsomeapplesinthefridge.  A.have B.has C.are D.is 30.We    toBeijingifitisasunnydaytomorrow.  A.go B.went C.goes D.willgo 31.Iamnotfull.Iwanttoeat    donut.  A.other B.another C.others D.theother 32.Ifyourclassmatesmakeamistakeinclass,don’t    them.  A.communicatewith B.laughat C.comeover D.getup 33.Howcanweenjoy    andlearnEnglishatthesametime?  A.myself B.yourselves C.yourself D.ourselves 34.—Wouldyouliketogoforapicnicwithus? —    ,butI’mtoobusy.  A.No,Ican’t  B.I’dlike    C.Yes,I’dloveto  D.Whynot 35.— Wecan’tplaybasketballontheplayground. —    !  A.It’sashame B.Welldone C.Whatasurprise D.Howwonderful Ⅵ.完形填空(每小题1分,共10分)   Mrs.Whitewaseightyyearsold,butshehadasmall 36 ,andshealwaysdrivesittothe 37 andbuysherfoodonSaturdays.  Shedidnotdrivefast 38 shewasold,butshedriveswellandneverhits 39 .Sometimeshergrandchildrensaytoher, “Please 40 driveyourcar,Grandmother.Wecantakeyou 41 theshops.”  Butshealwayssaid, “No,Ilikedriving.I 42 todrivefiftyyearsago,andIamnotgoingtostopnow.”  LastSaturday,shestoppedhercaratthetrafficlightsbecausetheywere 43 ,andthenshecouldn’tstartthecaragain.The 44 weregreen,thenyellow,thered,thengreenagain,buthercardidn’tmove.  Apolicemancameandsaidtoherkindly, “Goodmorning.Don’tyoulikeanyofour 45 today?”  36.A.house B.car C.bike D.bag 37.A.museums B.hospitals C.parks D.shops 38.A.because B.if C.so D.but 39.A.something B.nothing C.everything D.anything 40.A.not B.no C.don’t D.didn’t 41.A.at B.with C.from D.to 42.A.begin B.began C.beginning D.begins 43.A.green B.yellow C.red D.white 44.A.cars B.lights C.roads D.stories 45.A.food B.colours C.exams D.holidays Ⅶ.阅读理解(每小题2分,共30分) A NewZealandisbeautifulnomatterwhattimeoftheyearorseasonyouvisit.ThebesttimetovisitNewZealandisthetimethatsuitsyoubest.TheweatherinNewZealandisfineallyearround.However,ifyouhavemorethanonedateinmind,thefollowinginformationmayhelpwithyourtravelplans. ThewarmestmonthsoftheyeararefromSeptembertoApril.December,JanuaryandFebruaryarethethreehottestmonthsoftheyear.Itissummer.Thelongsummerdaysarewonderfulforwatersports. SpringisfromSeptembertoNovember.Itcanbehot,warmorcool.Theweatherisquitedifferent.Thatdependsontheplacesyouvisit.YoucantraveltoAlexandrainCentralOtagoandHastingsinHawak’sBay. AutumnisfromMarchtoMay.ItisapleasantseasoninNewZealand.Thetemperatureisafewdegreeslowerthanthatofsummer. ThewinterseasonrunsfromJunetoAugust.Themountainousareasarecoveredwithsnowduringwinterandthereisalittlerainfallinsomeplaces.Thisisagoodtimeforskiing. 46.Thepurposeoftheauthorinwritingthefirstparagraphis    .  A.toshowhowbeautifulNewZealandis B.toofferthebesttimefortravelerstotraveltoNewZealand C.totellusnottotraveltoNewZealandwithoutknowingtheweatherthere D.totellusanytimeisOKbutyou’dbetterchoosethesuitabletimeforyourtraveltoNewZealand 47.WhichsportissuitableinDecemberandJanuaryinNewZealand? A.Goingskating. B.Playingsoccer. C.Goingswimming. D.Goingskateboarding. 48.WhatistheweatherinspringinNewZealandlike? A.Itisveryhot. B.Itisprettycool. C.Itishotbutwetinspring. D.It’sdifferentindifferentplaces. 49.Whichmonthisthebestifyouwanttoplaywithsnow? A.July. B.December. C.February. D.November. 50.Whatisthebesttitleforthispassage? A.AFamousCountry B.SeasonsinNewZealand C.CometoNewZealand D.PlacesinNewZealand B SwimmersWanted Canyouswim?Doyoulikekids?Canyouhelpthemwithswimmingonweekends? Comeandjoinus.CallJaneat330-8976formoreinformation. ChessClub Doyouliketoplaychess?Mr.Chencanteachyou.YoucancomehereeveryFridayAfternoon. Tel:623-1940 Add:Room102inSchool’sP.E.Building Let’sLearnFrench CanyouspeakFrench?DoyouwanttolearnFrench?JointheFrenchclubnow. Time:9:00a.m.—11:30a.m.(fromMondaytoFriday) CallHenryat543-1248 MusiciansWanted Boysandgirls,areyoumusiclovers?Canyousingordance?Canyouplayanyinstrument?WelcometoStarRockBand. PleasecallVictorat891-3453. 51.IfGracecanswimwellandshewantstofindajob,shecancall    .  A.Jane B.Victor   C.Henry  D.Mr.Chen 52.Tonyisinthechessclub.Whendoeshegototheclub? A.Onweekends. B.EveryFridayafternoon. C.From9:00a.m.to11:30a.m. D.Everyday. 53.IfyouwanttolearnFrench,youcancall    .  A.623-1940 B.891-3453 C.543-1248  D.330-8976 54.Ifyouwantto    ,youcanaskVictorforhelp.  A.beasinger B.swim  C.learnhowtodrawpictures D.playchess 55.Mr.Chenworksinthe    club.  A.French B.music   C.chess D.swimming C AreyouaTVlover?CanyouthinkoflivingwithoutTV?Well,youcangiveitatrythisweek. AgroupofAmericans,TV-turnoffNetwork,haveanidea.TheyaskchildrenallovertheworldtoturnofftheirTVsforaweek,fromApril19to25.TheywantchildrentowatchlessTV. TV-turnoffNetworksayswatchingTVtoomuchcangivechildrenbigproblemswithschools,healthandfamilies.SomeAmericanscientistsbeganastudyof1,300childrenafewyearsago.ItshowsthatifchildrenwatchtoomuchTV,theydon’tdowellinschool.WhenchildrenwatchlotsofTV,theyeatmoreunhealthyfood.Moreofthechildrenareputtingonweightandbecomeillmoreeasily.And,toomuchTVisalsobadfortheireyes. Today,lotsofpeoplealreadyknowtoomuchTVisbadforthem.Since1995,about24millionpeopleinAmericahavetakenpartinTV-turnoffWeek.IfyouturnoffyourTVforaweek,maybeyoucanfindsomethingfuntodo.Maybeyoucanreadsomebooks,orlearntoswim,ordrawapicture. Ifyouwanttolearnmoreaboutthisunusualweek,youcangotothiswebsite:www.tvturnoff.org. 56.TV-turnoffNetworkwantschildrento    .  A.watchTVtoomuch B.watchlessTV C.workataTVstation D.surftheInternet 57.ThestudyshowsthatwatchingtoomuchTVmakeschildren    .  A.unhealthy B.eatmorehealthyfood C.readmorebooks D.learnbetteratschool 58.HowlongdoesTV-TurnoffNetworkaskchildrentoturnofftheirTVs? A.For7days. B.For19days. C.For25days. D.Foramonth. 59.Whatdoestheunderlinedword “less” mean? A.更多的 B.更少的 C.精彩的 D.没有的 60.Accordingtothepassage,weknowthat    .  A.childrenshouldneverwatchTV B.childrenshouldn’twatchTVtoomuch C.TVisgoodforchildren D.TVmakeschildrendowellatschool Ⅷ.根据短文内容完成下列各题(每小题2分,共10分) ManyAmericanfamiliesoftendosomesportsonweekends.Running,bikeriding,playingvolleyballandswimmingarepopularsports.TheweekendisalsoatimeforAmericanfamiliestoworkintheyard(院子),thegardenorthehouse.Manyfamiliesplantflowersandvegetablesinthegarden.Sometimessomefamiliesspendtheweekendpaintingtheirhouses.Theyarebusyonweekends,buttheyareveryrelaxed. Childrenarealsoveryhappyonweekends.Theycangotothepark,thezoo,thecinemaandmanyotherplacestheywanttogo.Theycanplaygamesandflykites. Sometimes,childrenmayhelptheirparentsdosomehouseworkathome.Andtheirparentswilltakethemtoarestauranttohaveagooddinner.Theythinktheweekendisthebesttimeofaweek.  61题判断正误(“T”表示正确,“F”表示错误);62题完成句子;63-64题简略回答问题;65题将文中画线句子译成汉语。 61.ManyAmericanfamiliesoftendosportsonweekends. 62.Theyarebusyonweekends,buttheyarevery    .  63.Arechildrenveryhappyonweekends? ____________________________________________________________________________  64.WheredomanyAmericanfamiliesplantflowersandvegetables? ____________________________________________________________________________  65. _________________________________________________________________________ Ⅸ.词汇运用(每小题1分,共10分) (A)根据汉语提示完成句子 66.How    (幸运的)youare!Youcanhavelunchforfreeinourrestaurant.  67.Couldyou    (描述)thatplacetous?  68.Lilydidn’tmakeany    (错误)inthemathexam.  69.Youshould    (分享)thefoodwithyoursister.  70.Iliketolive    (独自)neartheriver.  (B)用所给词的适当形式填空 71.It’sLiMing’sturn    (clean)theclassroom.  72.The    (win)ofthecompetitionisaveryyoungboy.  73.Wearegoingtogetready    (get)someexerciseeverymorning.  74.Canyoutellmesometipsonhowtokeep    (health)?  75.Theparkisverybeautiful.Wewillenjoy    (our)there.  Ⅹ.根据所给提示补全短文(每小题2分,共10分) IlovelearningEnglish.IlikereadingEnglishstory-books.IreadEnglishstory-books 76 (两次)aweek.IpracticeEnglisheverydayby 77 (我自己).ButtodayIt 78 toaforeignfriend.HernameisJenny.SheisLiMing’sfriend.Atfirst,wecouldn’tunderstandeachotherverywell.Jennyaskedmetospeakmore 79 (loud).AndIcouldn’tfollowher.Butlater,wehadagoodtalk.Ihavea 80 (Canada)friendnow.Ifeelsohappy.  Ⅺ.连词成句(每小题1分,共5分) 81.going,for,what,have,dinner,are,we,to(?) ____________________________________________________________________________  82.by,how,practice,yourself,do,you(?) ____________________________________________________________________________  83.looking,to,reply,I,forward,am,your(.) ____________________________________________________________________________  84.snowy,it,what,is,a,day(!) ____________________________________________________________________________  85.summer,do,plans,this,have,you,any,for(?) ____________________________________________________________________________  Ⅻ.书面表达(共10分)   假如你是张红,你想参加学校组织的“走进美国家庭”夏令营活动,请你用英语写一份申请。 内容应包括:1.你参加这次活动的目的; 2.你的兴趣、特长; 3.你希望住在什么样的美国家庭里。 要求:1.词数:80左右; 2.文中不能出现自己的真实姓名和所在学校的名称。 参考词汇:summercamp夏令营 【参考答案】 Ⅰ.1.A 2.A 3.B 4.C 5.A Ⅱ.6.C 7.A 8.A 9.A 10.C Ⅲ.11.A 12.C 13.A 14.A 15.B Ⅳ.16.C 17.A 18.A 19.B 20.B Ⅴ.21.A 22.C 23.B 24.C 25.D 26.C 27.A 28.B 29.D 30.D 31.B 32.B 33.D 34.C 35.A Ⅵ.36.B 37.D 38.A 39.D 40.C 41.D 42.B 43.C 44.B 45.B Ⅶ.46.D 47.C 48.D 49.A 50.B 51.A 52.B 53.C 54.A 55.C 56.B 57.A 58.A 59.B 60.B Ⅷ.61.T 62.relaxed 63.Yes,theyare. 64.Inthegarden. 65.有时候,孩子们或许帮助父母在家做一些家务。 Ⅸ.(A)66.lucky 67.describe 68.mistakes 69.share 70.alone (B)71.toclean 72.winner 73.toget 74.healthy 75.ourselves Ⅹ.76.twice 77.myself 78.talked 79.loudly 80.Canadian Ⅺ.81.Whatarewegoingtohavefordinner? 82.Howdoyoupracticebyyourself? 83.Iamlookingforwardtoyourreply. 84.Whatasnowydayitis! 85.Doyouhaveanyplansforthissummer? Ⅻ.Onepossibleversion: DearSir/Madam, Iwanttotakepartinthesummercamp.It’sagoodwaytoimprovemyEnglishanditcanhelpmeknowmoreabouttheAmericanculture.IoftensurftheInternetforsomethingnew. Ilovesportsandpopmusic.IdoquitewellinEnglishandcantalkwithforeignersfreely.I’mveryproudofit.IhopetostayinalargeAmericanfamilywiththreeorfourchildren.I’msurewe’llhaveagreattimetogether. Thankyou. Yours, ZhangHong 附:听力材料 Ⅰ.1.Wouldyouliketodrinksometea? 2.WhatdoyouliketodoonFridaynight? 3.WhereisLiMing’shouse? 4.Howistheweatherinyourcity? 5.HowdoyoulearnEnglishwell? Ⅱ.6.W:Icandance.Whatcanyoudo,Victor? M:Icandraw. Q:Whatcanthegirldo? 7.W:IwanttoseeaschoolshowonSunday.Whataboutyou,Mike? M:Iwanttoplaytheguitar. Q:Whowantstoplaytheguitar? 8.W:Tom,youarelateforschool.Why? M:Sorry.LastnightIwenttoJim’sbirthdaypartyandwenttobedlate. Q:Whatdidtheboydolastnight? 9.M:WhatwasthematterwithLucy? W:Shemissedthebussoshewaslateforschool. Q:Whywasthegirllateforschool? 10.W:HowlongwillyoustayinBeijing? M:Forthreeweeks. Q:HowlongwilltheboystayinBeijing? Ⅲ.听第一段对话,完成第11小题。 W:Doyouwalktoschooleveryday,Bob? M:Yes,myschoolisnearmyhome. 听第二段对话,完成第12至13小题。 M:Hi,WangMei.It’sanicedayforkiteflying. W:Yes,itis.Whatgoodweather! M:What’sthetemperatureoutside? W:It’s22degrees.Itisspringnow. M:Yes.Doyoulikespring? W:Ofcourse.Ilikespring,butsummerismyfavouriteseason.Icangoswimminginsummer.Whataboutyou? M:IlikewinterbestbecauseIcangoskating.Bytheway,whatareyougoingtodonow? W:Nothingspecial.Whataboutyou? M:Iwanttoflyakite.Wouldyouliketocomewithme? W:Yes,I’dloveto. 听第三段对话,完成第14至15小题。 W:Hello,Peter!Whatareyoudoingnow? M:Guess! W:AreyouwatchingTV? M:Yes,Iam.Howaboutyou? W:I’mdoingmyhomework.What’sJimdoing? M:Heisplayingsoccerontheplayground. W:IsKangkangplayingsoccerontheplayground? M:No,heisn’t.Heisintheclassroom. W:Whatishedoingthere? M:Idon’tknow.Maybeheisreadingbooksnow. Ⅳ.  I’mJack.Lastweekendwewereveryhappy,becausetherewasabeachparty.Itwasahotevening.ItooktheNumber9bustothebeach,andIgotthereataboutseveno’clock.Isawalotofpeopleonthebeach.Somepeopletalkedhappilywiththeirfriends.Someplayedbeachgames.Othersplayedbeachvolleyball.Atnineo’clock,thebeachmusicpartystarted.Wewereallveryhappy.Thereweremanypeoplefromotherplaces.Wedancedtothemusic.IalsomadefriendswithaboyfromLondon.Hetoldmesomejokes.Wehadagoodtime.
开通VIP
收藏
+ 收藏PPT吧
节省您50%的设计时间

更新时间:2024-01-03 17:15:30

类       别:七年级

文件类型:doc

软件:Word

大小:33.31KB

页数:13

提供者:用户投稿

1、扫码登陆后,点击开通VIP后即可下载文档。

2、本文档由用户上传,版权归上传用户所有,PPT吧仅提供文档存储空间。若发现您的权利被侵害,请联系客服处理。


上一篇: 鲁教版七年级英语下册Unit1单元测试题.doc
下一篇: 很抱歉没有了
×
快速登录 急速下载

登录即代表已阅读并同意《服务协议》。

注意:QQ和微信账号不互通,推荐使用微信登录。

手机注册登录
×
验证码登录
微信
QQ

联系
客服
点击咨询
在线时间:8:00-22:00

开通
VIP

回到
顶部